ANALIZA REZONANTEI MAGNETICE CUANTICE
« Noutati « Prima pagina

Utilizand un echipament electronic avansat pentru a realiza analiza campului magnetic slab se poate arata starea de sanatate sau boala persoanei testate.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii conditiile de sanatate aparenta (sub-health conditions) sunt definite ca fiind stari intermediare intre sanatate si boala, stari in care toti indicatorii fizici si biochimici apar cu valori normale in urma consulturilor medicale clinice si a analizelor de laborator. Teoretic lucrurile merg bine dar persoana acuza stari de disconfort sau chiar dureri. Aceste stari latente sunt mai periculoase decat boala si apar cand organismul are un sistem imunitar slabit iar agentii patogeni il invadeaza cu usurinta.

Semne ale afectiunilor latente: insomnie, amnezie, somnolenta, somn agitat, scaderea capacitatii de concentrare si memorare, senzatie de greutate in membre, raceli frecvente, apetit scazut, depresie, teama, iritabilitate, atacuri de panica, palpitatii, transpiratii abundente, ameteli, menstruatii neregulate, afectarea vietii sexuale.


Inapoi


Program de lucru:

Luni-Vineri 10-20
Sambata 09-14
Telefoane:

(+4)0728 189 555
(+4)021 222 1541


Intrebari si raspunsuri
slabire
Pentru slabire trebuie vazut statusul actual: tonusul muscular, perioada de ingrasare , alte cure urmate, boli asociate etc. In urma ...