Prima pagina Noutati Produse Articole Tarife si Promotii Despre noi Contact
 
     
 

  Intrebari si raspunsuri
slabire
Pentru slabire trebuie vazut statusul actual: tonusul muscular, perioada de ingrasare , alte cure urmate, boli asociate etc. In urma ...
 

ACUPUNCTURA

50 LEI/sed

TERAPIA DURERII PRIN REGLARE FIZIOLOGICA (administrarea remediilor homeopate in puncte de acupunctura pentru tratarea diferitelor forme de dureri acute sau cronice)                                 

100LEI/sed

AURICULOTERAPIE forma de terapie ce utilizeaza stimularea punctelor de acupunctura situate pe pavilionul urechii; utila in tratamentul durerii si al tulburarilor de metabolism

30 LEI/sed

CROMOTERAPIE - lumina descompusa prin filtre de culoare ajuta la tratarea problemelor pielii, inflamatiei sau tulburarilor emotionale (aplicata singura sau impreuna cu alte metode terapeutice)

30 LEI/sed

ELECTROTERAPIE

30 LEI/sed

ULTRASUNETE

30 LEI/sed

SONOFOREZA- patrunderea gelurilor terapeutice este crescuta prin aplicarea terapiei cu ultrasunete

35 LEI/sed

TERMOMASAJ - terapia cu role de jad incalzite isi are originea in medicina extrem-orientala si combina moxibustia, osteopatia, presopunctura si efectele terapeutice ale jadului (piatra semipretioasa cu virtuti terapeutice) pentru indepartarea tensiunilor musculare si nervoase, tratarea contracturilor musculare si durerilor coloanei vertebrale, crampelor abdominale, afectiunilor ginecologice.

40 LEI/sed

MASAJ CU MIERE DE ALBINE (SPATE) imbunatateste eliminarea toxinelor, stimuleaza circulatia sangelui, hidratarea si nutritia pielii, are efect anticelulitic si de diminuare a stratului adipos.

50 LEI/sed

DRENAJ LIMFATIC masajul traseelor limfatice si venoase asigura o drenare eficienta a fluxului limfatic (grabind eliminarea toxinelor si a grasimilor din circulatie) si ajuta la usurarea circulatiei venoase (impiedicand aparitia varicelor si trombozelor) (90min)

70 LEI/sed

REFLEXOTERAPIE

40 LEI/sed

MASAJ TERAPEUTIC

50 LEI/sed

 


Inapoi

 
COSMETICE ORGANICE LUX & ETHICAL
...
 
 
Program de lucru:
Luni-Vineri 10-20
Sambata 09-14
Telefoane:

(+4)0728 189 555
(+4)021 222 1541