Ne mutam in casa noua!

Naturopathya Med isi schimba locatia, in zona Nordului Herastrau.
Noua noastra adresa este: Cladirea Saphire, intrarea Gh. Simionescu (ultima cladire pe partea dreapta), parter, ap. 4.
Se poate intra si din str. Nicolae Caramfil.

Medicina estetica biologica
« Servicii « Prima pagina

Cea mai noua abordare in medicina holistica - medicina estetica biologica- aduce noi metode de prevenire si tratare a inestetismelor fara interventii majore si de risc ridicat. In cazurile in care este necesara o interventie chirurgicala, revitalizarea biologica inainte si dupa  interventia operatorie asigura o vindecare excelenta si mentinerea indelungata a rezultatelor obtinute.

Remediile homeopate ajuta in prevenirea si tratarea ridurilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare, pierderea stralucirii etc) fara a fi nevoie sa apelam prea curand sau chiar deloc la chirurgia estetica.

Folosind organoterapice (derivate diluat-dinamizate din tesuturi: placenta, piele, vase capilare, colagen, muschi, ficat, glanda suprarenala etc) se stimuleaza sinteza de colagen, acid hialuronic si elastina de la nivelul pielii si se sustine regenerarea tisulara  Prin introducerea in formule complexe, alaturi de remedii drenoare ca Sulphur, Mercurius sol, Thuja etc, a preparatelor homeopate din vitamine, seleniu, oligoelemente, coenzima q10, hialuronidaza se stimuleaza respiratia celulara, cresterea tisulara, sinteza de proteine noi si actiunea antioxidanta si antiimbatrinire.

Administrarea remediilor pe cale orala are efecte estetice mai lente si mai putin vizibile in timp scurt dar administrarea combinata, orala si injectabila in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la a 3-a sedinta .

Efectele adverse si contraindicatiile lipsesc la aceasta metoda de terapie spre deosebire de mezoterapia clasica. Repetarea sedintelor se face saptamnal timp de 5-8 sapt si apoi se face o intretinere lunara sau la 2 luni, in functie de starea pielii. Se pot face si serii de trat. homeo-mezoterapic de 2 ori pe an cate 8-10 sedinte saptamanale. Frecventa si periodicitatea se stabilesc in functie de varsta, starea de sanatate actuala, tratamentele urmate anterior sau concomitent.

In afara efectelor locale rapide se vor constata si efecte sistemice de revigorare a organismului si de intinerire a pielii. Homeo-mezoterapia se poate folosi si in tratarea celulitei, obezitatii sau pentru marirea si ridicarea sanilor fara interventii chirurgicale.

Principiile de tratament prin homeo-mezoterapie reprezinta cea mai moderna integrare a medicinii convetionale si homeopate (medicina fiziologica regulatorie care include cele mai noi cunostinte de homeopatie, homotoxicologie, nutritie si imunologie psihoneuroendocrina).